Palvelut

Ripset/Kulmat

Volyymiripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään useampi ripsikuitu viuhkana.

Klassisessa ripsienpidennyksessä jokaiseen omaan ripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.

Ripsihuolto volyymiripsille.

Ripsihuolto klassisille ripsienpidennyksille.

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Ripsien ja kulmien värjäys kestovärillä sekä kulmien muotoilu.

Kulmien muotoilu ja värjäys kestovärillä.
15€

Kulmakarvojen laminointi on palvelu, jolla saat kulmistasi näyttävät, tuuheamman näköiset sekä kauniisti muotoillut.Hoitoon sisältyy kulmien käsittely taivutusaineella sekä kiinnitysaineella, kestovärjäys sekä kulmien muotoilu. Kulmien laminoinnilla saadaan karvan tekstuuria muutettua siten, että ne pysyvät paremmin paikallaan sekä ovat helpommin hallittavissa. Kulmakarvat pysyvät pitkään huoliteltuina.

Kulmien muotoilu pinseteillä tai veitsellä.

Ripsien värjäys kestovärillä.

Ripsienpidennysten poisto.

Kasvohoidot

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos joka ehkäisee tehokkaasti mikrobien leviämistä akneen taipuvaisessa ihossa. Liuoksella on tehokkaasti tulehdusta ehkäiseviä ominaisuuksia sekä voimakkaasti kuoriva vaikutus joka edistää ongelmaihon tasapainottamista.

Tehokas ja voimakas pinnoitusliuos ikääntyvälle iholle. Hoitaa erityisesti valovanhentumisesta aiheutuvia ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia, sameaa ihon sävyä, pinnallisia ja keskitason ilmejuonteita.

Tehokas ja voimakas pinnoitusgeeli krooniseen punoitukseen tai rosaceaan taipuvaiselle iholle. Valikoidut anti-mikrobiset aktiiviaineet ehkäisevät ja laannuttavat tulehdusta sekä ennaltaehkäisevät vaivan uusiutumista.

Voimakas sekoitus pinnoitusaineita uniikissa savipohjassa, joka edistää aktiiviaineiden nopeaa ja tasaista imeytymistä. Selkeitä tuloksia hyperpigmentaatioihin taipuvaisella iholla. Ehkäisee voimakkaasti tyrosinaasin entymaattista toimintaa, samalla stimuloiden epidermiksen erilaistumista ja siten tehostaen epidermaalista solujen uusiutumista aiheuttaen jo muodostuneiden melaniinipigmenttien poistumisen. Innovatiivisen ja erittäin tehokkaan toimintatavan ansiosta merkittävän näkyvät tulokset saavutetaan riskittömästi. Sopii loistavasti myös ikääntyvän ihon hoitoon.

Ihonpuhdistus, joka tehdään mekaanisesti käsin komedoraudalla. Alkupuhdistus, kuorinta, mekaaninen puhdistus ja naamio. Sopii nuorille sekä aikuisille.

Jalkahoidot

Kylpy, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito sekä hieronta. Ei sisällä kynsien lakkausta. Lakan voi ostaa erikseen lisäpalveluista hintaan 5€

Kylpy, kuorinta, kovettumien poisto, kynsien leikkaus, kynsinauhojen ja ongelmakohtien hoito, hieronta sekä naamio. Sisältää kynsien lakkauksen.

Ihokarvojen poisto

Ylähuulen ja leuan alueen karvojen poisto kuumavahalla

Ylähuulen karvojen poisto kuumavahalla.

Leuan alueen karvojen poisto kuumavahalla.

Kainalokarvojen poisto kuumavahalla.

Säärten alueen karvojen poisto kuumavahalla.

Microblading

Maksuton konsultaatio microblading-kulmakarvoja varten.

Microblading on kulmamuotoilua, joka mahdollistaa asiakkaalle kauniit, persoonalliset ja luonnolliset kulmat. Hintaan kuuluu vahvistus mikä on tehtävä 5 viikon sisällä ensimmäisestä laitosta. Microblading -toimenpiteen aikana pigmenttiä laitetaan ihon pintakerrokseen eli epidermiksen ja dermiksen väliin. Microblade -tekniikalla oikein tehdyt kulmat häviävät ihosta kokonaan noin vuodessa. Tämä tarkoittaa sitä, että jos tulosta haluaa ylläpitää, täytyy kulmiin tehdä ylläpitovahvistus n. 10-12kk jälkeen ensimmäisestä hoidosta. HUOM. Microblading-kulmien ottajan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.

Ylläpitovahvistus suoritetaan vuoden sisällä edellisestä laitosta. Vahvistus edellyttää, että vanha työ on vielä näkyvillä. Jos kulmat tarvitsee aloittaa alusta mittailuja myöten, valitse uudet kulmat jotta palveluaika riittää varmasti.

Täyteainehoidot

Kokonaisvaltainen suunnittelu asiakkaan toiveet, tavoitteet ja tilanteen huomioon ottaen.

Huulten täyttö ja muotoilu tehdään aina hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan huuliin ja huulirajaan. Huulten tilavuus kasvaa, huuliraja korostuu ja mahdollinen epäsymmetria korjaantuu. Hintaan kuuluu rasva puudutus. HUOM. Asiakkaan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Vältä 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen tulehduskipulääkkeitä kuten asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteita, E-vitamiinia sekä luontaistuotteita, jotka voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa.

Nasolabiaalijuonteiden täyttö ja muotoilu tehdään aina hyaluronihappopohjaisella täyteaineella. Toimenpiteessä täyteainetta injektoidaan juonteen pohjalle. Myös mahdollinen epäsymmetria korjaantuu. Hintaan kuuluu rasva puudutus. HUOM. Asiakkaan on oltava 18 vuotta täyttänyt. Vältä 1-2 viikkoa ennen hoitoa ja heti hoidon jälkeen tulehduskipulääkkeitä kuten asetyylisalisyylihappoa tai ibuprofeiinia (Aspirin, Disperin, Burana), Omega-3 / kalaöljyvalmisteita, E-vitamiinia sekä luontaistuotteita, jotka voivat lisätä mustelmien tai verenvuodon ilmenemistä pistoskohdassa.

Mesolangat

Kokonaisvaltainen suunnittelu asiakkaan toiveet, tavoitteet ja tilanteen huomioon ottaen. Konsultaatio voidaan tehdä myös sähköpostin välityksellä kuvien kera osoitteeseen: beautybyaliisa@gmail.com

10-40 suoraa mesolankaa. Sisältää puudutuksen. Mesolangat on valmistettu turvallisesta polydioksanonista, jota käytetään mm. kirurgisissa toimenpiteissä haavojen ompeluun. Polydiaksanoni on äärimmäisen ohutta ja hajoaa ihossa itsestään (ns. sulavat tikit). Mesolankojen hyöty ja vaikutukset perustuvatkin injektoitavien lankojen aiheuttamaan prosessiin ihossa, jonka seurauksena iho rupeaa itse kehittämään uutta kollageenia haluttuihin kohtiin. Mesolankahoito kohottaa kasvonpiirteitä, nuorentaa ja selkeyttää kasvojen muotoja sekä napakoittaa ihoa.